STRAKKE ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN MET EEN LUCHTIGE ONDERTOON

 

Seminars en vergaderingen met een speciaal oog voor de wensen van de deelnemers

Beukenhof is een gastvrije plek voor seminars en bijeenkomsten met legio mogelijkheden. Met ruimtes van divers formaat en entourage, waaronder de prachtige kloostertuin.  Van kleine vergaderzaaltjes tot efficiënte plenaire zalen. Een waaier van mogelijkheden. Zij zijn er om precies dat programma te maken wat u wilt. Stevig vergaderen dus. Maar wellicht ook een bedrijfsfeest en waarschijnlijk de combinatie van beiden. Het gevoel van het strenge klooster en het gevoel dat het leven hier goed is.

Groepsaccommodatie Beukenhof Biezenmortel ligt centraal in Brabant precies tussen Tilburg en Den Bosch en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zuid- en Midden-Nederland alsook vanuit België. Voor meerdaags verblijf is de ligging centraal in Europa, mede dank zij de uitstekende vliegverbindingen.
Behalve het gebouw en de mogelijkheden is de ligging dus ook een sterk punt.

Beukenhof is door haar omvang  erg geschikt voor grotere vergaderingen en bijeenkomsten. Ook internationaal. En flexibel. Dat geldt niet alleen voor de invulling van het programma en de wensen voor het eten.  Als de capaciteit van 300 personen niet genoeg is zetten we er een tijdelijk paviljoen bij en kunt u met 1000 personen komen. Altijd de moeite waard om uw wensen bij Beukenhof neer te leggen. 

Wanneer wilt u met uw groep op stap?