Goedkope groepsaccommodatie

Bent u op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie? Volledig verzorgde arrangementen en scherp geprijsd.

U zoekt een goedkope groepsaccommodatie en ineens hebt u ze gevonden: Groepsaccommodatie Kasteel de BercktGroepsaccommodatie Beukenhof ofGroepsaccommodatie De Nieuwe Erf.
Alle drie bieden ze een gedegen en goedkoop programma in een heel andere omgeving.

Wat wil een goedkope groepsaccommodatie in dit verband zeggen?

Alle drie de groepsaccommodaties bieden een geheel verzorgd programma naar uw wens en dat tegen een all-in prijs waarin allerlei kosten niet apart berekend worden zoals  schoonmaak, energie en water. Maar dat is het niet alleen. 
Ook het gebruik van de hypermoderne vergaderzalen is in de all-in prijs meegenomen. Dat maakt het vergelijken extra gemakkelijk. Dat wil zeggen: er blijft weinig keus want deze groepsaccommodaties zijn duidelijk het goedkoopst en bieden de meeste waar voor uw geld als u het totaalbedrag bekijkt. 
Extra goedkoop wordt het nog wanneer u beziet dat u in iedere groepsaccommodatie een eigen café gebruikt en zelf de bar beheert. Dus geen kosten van bediening en nachtelijke uren want de sluitingstijd bepaalt u zelf.
De goedkoopste groepsaccommodatie geeft u dus ook de meeste vrijheid en uiteindelijk de meeste waar voor uw geld.

Groepsaccommodaties in een historische omgeving

De groepsaccommodaties van “ De Nieuwe Klasse Groepsaccommodaties”  zijn niet alleen apart omdat ze goedkoop zijn en maximum waar voor uw geld bieden maar ze zijn ook nog eens heel apart wat betreft ligging en uitstraling. Allemaal zijn het historische gebouwen en zelfs eeuwenoud monument. Dat maakt het verblijf in deze groepsaccommodatie niet alleen goedkoop maar ook heel uniek.  Het betreft een monumentale plattelandsboerderij, een oud klooster en een eeuwenoud kasteel. 

Hier wordt bewezen dat een topaanbieding toch goedkoop kan zijn. Dat is ook het doel want ieder jaar realiseren deze drie accommodaties meer dan 60.000 overnachtingen. Dat zijn er bijna 200 elke dag, jaar in jaar uit. Wellicht is dat het geheim: Een goedkope groepsaccommodatie kan dat alleen zijn wanneer er duizenden gasten komen. En dat gebeurt alleen als de gasten waar voor hun geld krijgen.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?