Reünie, familie- en vriendengroepen

Wat is er mooier dan met uw grote groep de hele accommodatie te gebruiken. Schep helemaal uw eigen sfeer en maak gebruik van de vele mogelijkheden en de mooie ligging van Lingsfort.

Lingsfort is de oudste groepsaccommodatie van Arcen. Reeds in de dertiger jaren van de vorige eeuw bestond dit familiebedrijf als pension en café. Dat café bestaat nog steeds maar het aantal kamers en zaaltjes is flink uitgebreid. Bovendien is in de loop der tijd de naastgelegen villa van een grindbaron aan de accommodatie toegevoegd. Maximaal kunnen er nu 150 personen verblijven. Ook bij lagere dan dit aantal kunt u de locatie exclusief voor uw groep huren. Een goed geoutilleerde keuken staat tot uw beschikking, het grote restaurant, een feestzaal sous-terrain en natuurlijk het antieke bruin café. U mag zelf drank meebrengen.

In totaal zijn er 37 slaapkamers met gemiddeld 4 bedden en meer dan tien gemeenschappelijke ruimtes.

De prachtige ligging maakt het verblijf compleet

Lingsfort ligt in het Natuurpark Maasduinen, tussen Arcen en de Duitse grens. Er is een tuin met eigen sportvoorzieningen en direct aansluitend een eigen bos van 12 hectare die al in het natuurpark liggen. Volop mogelijkheden voor sportieve recreatie in de natuur.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?