GASTEN VERTELLEN

Wij zijn heel benieuwd hoe u uw verblijf heeft ervaren, laat het ons weten...

Laat het weten via een telefoontje, mailtje of filmpje... Heeft u eventueel nog tips of activiteiten ondernomen die wij over het hoofd hebben gezien maar toch het vermelden waard zijn? Mail het ons... Heeft u leuke foto's of filmpjes gemaakt tijdens uw verblijf en ze zijn geschikt voor plaatsing, laat het ons weten.

TEAM BUILDING op Landhoeve de Nieuwe Erf

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september heeft JD1 de voorbereiding op het komende seizoen afgesloten met een trainingskamp in Diessen. Afgelopen trainingskamp hebben we een grote stap gezet richting komend seizoen in de subtop klasse.

Op vrijdag 16:30u meldde iedereen zich op het terrein van De Nieuwe Erf in Diessen. Na een fotoshoot in de hagelnieuwe tenues vertrokken we naar HC Eindhoven om daar tegen JD1 te spelen. We wonnen we de partij met 0-3. Na de wedstrijd gingen de jongens snel douchen en vertrokken we weer naar Diessen. Ook de ouders verzamelden zich hier en samen maakten we er een gezellige avond van.  Ondanks dat de jongens mochten overnachten in onvervalste Pipowagens, hebben ze er niet veel gebruik van gemaakt. De hele nacht door is er gekeet en gekletst tot aan het ontbijt toe!

Als de jongens dachten dat ze rustig aan konden doen op zaterdagochtend, hadden ze het mis: er stond nog een dropping op het programma. Met de paarden tram werden we in de buurt van De Bokkenrijder gedropt en moesten we weer teruglopen naar De Nieuwe Erf. Het was een flinke wandeling van meer dan 5 kilometer en natuurlijk hebben we enorm gelachen: elke wielrenner die we tegenkwamen hebben we aangemoedigd alsof ze in de tour de France reden, golfers misten hun put omdat we hen uit hun concentratie haalden. We hebben zelfs nog, voor het grootste gedeelte van de tocht, gezelschap gekregen van een hele lieve boxer: Trix. Bij terugkomst op De Nieuwe Erf stond er een heerlijke lunch klaar. En toen die binnen no-time opgegeten was, stonden de ouders klaar om de spelers op te halen.

Linda en William, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid!

Na deze voorbereiding kijken we vol vertrouwen het komende seizoen tegemoet!

Staff JD1 Weredi 

Feest tot in de kleine uurtjes..

Heerlijk onbezorgd feesten.. Je hoeft zelfs niet meer naar huis want iedereen kan blijven slapen.. De volgende dag nagenieten en herinneringen ophalen.

Kent u onze pottenstal al?

Idiale plek om met uw gezelschap een bbq te houden. Weer of geen weer het blijft sfeervol en kan altijd doorgaan!

FEEST OP LANDHOEVE DE NIEUWE ERF!

Iedereen heeft wel eens wat te vieren.. bij ons bent u op het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden.

VIER JE BRUILOFT OP LANDHOEVE DE NIEUWE ERF!

Landhoeve de Nieuwe Erf is uitermate geschikt om uw bruiloft te vieren.. Bij uitstek het dorpsplein of buiten als het weer het toelaat. Wij denken met u mee..

WEET U?

Dat Landhoeve de Nieuwe Erf zijn eigen spelt verbouwd en dat we eigen speltbier hebben? Vraag ernaar.. we vertellen er graag over!

Zoekt u nog ruimte voor het geven van workshops?

Dat kan bij Landhoeve de Nieuwe Erf.. Laat u verassen de de rust en ruimte. De landelijke sfeer is adembenemend en zeer inspirerend! 

 

ONZE KEUKEN

Heeft u al kennis gemaakt met onze keuken? Laat u verassen tijdens uw verblijf en bespreek uw wensen met onze kok.

 

DE KINDERBOEDERIJ

Op ons terrein bevind zich een kleine kinderboederij. Iedere dieren liefhebber kan zijn hart ophalen bij onze geitjes, eenden en kippen.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?