FEESTEN EN EVENEMENTEN

Naast alle arrangementen is Landhoeve de Nieuwe Erf ook zeer geschikt voor bijzondere evenementen en feesten om welke reden dan ook. Heeft u een bruiloft, een verjaardag, een jubileum of zelfs een evenement te organiseren, wij denken graag met u mee.

FEESTEN

Een feest is hoe dan ook een bijzonder moment. Wij vinden dat dit alle aandacht verdient. Graag denken wij met u mee. Een feest is maatwerk en kunnen wij dan ook niet standaard offereren. Onze accomodaties bieden ruimte voor feesten vanaf 25 tot 300 personen. Bij Landhoeve de Nieuwe Erf kunt u na uw feest, uw gasten laten overnachten in een van onze accommodaties zodat iedereen onbezorgt kan genieten van zijn drankje. De laatste doet het licht uit! De volgende morgen kan u met uw gasten napraten en genieten van een uitgebreid ontbijt. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak met 013-5042761

EVENEMENTEN

Landhoeve de Nieuwe Erf is uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen. De ruime ligging, het buiten terrein en de legio mogelijkheden maken uw evenement onvergetelijk. Grote evenementen worden vaak meer dan een jaar vooruit gepland. Regelmatig is Landhoeve de Nieuwe Erf op die termijn nog exclusief voor uw evenement te boeken. U kunt puur de gehele accommodatie met buiten terrein huren en de rest zelf invullen maar u kunt er ook voor kiezen Landhoeve de Nieuwe Erf alles op maat te laten verzorgen. Onze flexibele instelling maakt veel mogelijk. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. 

 

Wanneer wilt u met uw groep op stap?