MUZIEK EN SPORT GROEPEN

SPORT

Diverse sport teams zijn bij Landhoeve de Nieuwe Erf kind aan huis. Bent u een roeivereniging, een hockeyteam, softbalclub, voetbalteam of beoefend u een andere sport, op landhoeve de Nieuwe Erf bent u aan het juiste adres voor teambuilding.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u met uw sport club een toernooi in de buurt heeft en in alle ruimte en rust wil concentreren op de komende wedstrijden. Ook dat kan, alle faciliteiten zijn in huis. Mocht u een toernooi of wedstrijd willen organiseren kunnen wij eventueel mee denken en/of bemiddelen in lokaties. Geef dit wel tijdig aan. Mocht u een trainingskamp of een teambuildingsuitje in gedachten hebben is Landhoeve de Nieuwe Erf de juiste plek. Door alle ruimte rondom de accommodatie's kunnen we programma's samenstellen waar de nadruk ligt op fun, informaliteit en vooral teambuilding. U bent natuurlijk vrij om uw  teambuildingsuitje zelf samen te stellen. Echt gespecialiseerde trainingskampen laten wij graag aan de experts over maar u bent hier van harte welkom.

MUZIEK

Ook diverse muziek gezelschappen hebben de weg naar Landhoeve de Nieuwe Erf gevonden. Door de ruimtes van divers formaat kunnen er kleine maar ook grote muziek voorstellingen gegeven worden.

Wilt u met uw gezelschap in alle ruimte en rust een muziekstuk instuderen is dat mogelijk op Landhoeve de Nieuwe Erf. Onze arrangementen bieden u diverse mogelijkheden om uw verblijf te optimaliseren. De ruimtes zijn met de juiste akoestiek zodat uw stuk het geluid heeft wat het verdient. Het studeren kan eventueel afgewisseld worden met activiteiten op het terrein of in de omgeving. Heeft uw muziekgezelschap speciale wensen dan horen wij het graag en maken wij een passend arrangement.

 

 

Wanneer wilt u met uw groep op stap?