RECREATIE WEEKENDEN

Bent u toe aan vakantie of wilt u een weekendje weg met familie of vrienden.
Op Landhoeve de Nieuwe Erf bent u aan het juiste adres. Op Landhoeve de Nieuwe Erf is zowel binnen als buiten, overdag als ‘s avonds, zomers en in de winter van alles te doen. 

Wat dacht u van een gezellig en actief programma? U kunt op verzoek aan vele activiteiten deelnemen op Landhoeve de Nieuwe Erf, variërend van boerengolf en behendigheidsspelen tot oud-hollandse spelletjes en karaoke. Het aanbod is groot en gevariëerd. Zelfs de meest enthousiaste sportieveling hoeft zich geen moment te vervelen. Maar ook in de omgeving zijn legio activiteiten die uw weekend, midweek of hoelang u uw verblijf ook wil plannen, compleet maken. Op Landhoeve de Nieuwe Erf kunt u zelf uw activiteitenprogramma samenstellen maar wij helpen u natuurlijk ook graag verder met passend programma. Alle activiteiten kunnen aangepast worden aan gasten met een beperking, waardoor iedereen aan de activiteiten kan deelnemen.

Heeft u geen zin om actief bezig te zijn kunt u natuurlijk ook gewoon genieten van de ruimte en de rust in het land van Hilver.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?