Beukenhof: voormalig Capucijnenklooster

Voor groepen van 15 tot wel 300 personen.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?

De accommodaties van Beukenhof

In het hart van het Brabantse land, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, ligt Groepsaccommodatie Beukenhof. Vanuit het vroegere Capucijenenklooster is een ideale plek ontstaan voor verzorgde groepsvakanties, feesten en andere evenementen. De gemoderniseerde accommodatie beschikt over meerdere compartimenten, zodat groepen van 12 tot wel 300 personen er onderdak kunnen vinden.

De prachtige tuin is een oase van rust. Die rust en de verzorgde arrangementen geven het gevoel van even niets moeten, het wordt geregeld. Dat is het gevoel dat het leven goed is in het Brabantse land. Door de renovatie is Beukenhof goed toegankelijk en van alle gemakken voorzien.

Beukenhof is op maat in te delen en ieder gedeelte heeft dan zijn eigen privacy. Grote groepen kunnen de hele accommodatie gebruiken.

Beukenhof beschikt over 100 slaapkamers. Bij gebruik van 2 personen per kamer is er een standaardcapaciteit van 200 personen. Bij dat aantal is de voormalige kapel uw auditorium. Bij meer dan twee personen per slaapkamer is de slaapcapaciteit meer dan 250 personen.