Op en rond Kasteel de Berckt zijn talloze activiteiten mogelijk

Maak uw wensen kenbaar of laat u inspireren

Kasteel de Berckt staat aan de basis van uw programma en activiteiten

Een verblijf bij Kasteel de Berckt is in de eerste plaats de aanwezigheid in een eeuwenoude omgeving met een weldadige rust en ontspanning. Daarna pas begint het programma van prestaties en uitdagingen

Voor prestaties en uitdagingen zijn er mogelijkheden genoeg in en rond Kasteel de Berckt. Maar ook heel rustige activiteiten zijn er legio. Bij de ingang van de Berckt begint het natuurgebied Berckterveld waar u 6 kilometer langs de Maas kunt lopen tot in het centrum van Venlo. En dat zonder ook maar één keer op een verharde weg te komen.

Hieronder staan een aantal van de mogelijkheden die er zijn. 

Het Landgoed Kasteel de Berckt beschikt over een prachtige 9-holes golfbaan. Er zit alles in wat de golfsport boeiend maakt: waterpartijen, hoogteverschil, par 3 t/m par 5 baan en natuurlijk veel groen en natuur. Voor de gasten van Kasteel de Berckt is er de mogelijkheid onder professionele begeleiding een golfclinic te volgen.

In samenwerking met Action Dome zijn complete programma's samen te stellen van kruisboogschieten tot buggytochten. Behalve wat op de site aangeboden wordt heeft de staf van Kasteel de Berckt een groot netwerk aan bedrijven en artiesten die een rol kunnen spelen in uw programma.

Jaarlijks in de zomer wordt bij Kasteel de Berckt het eigentijdse Open Up Festival gehouden. De volledige informatie hierover vindt u op deze link.

Feesten en Gala's zijn een veel gevraagde activiteit bij Kasteel de Berckt. Informatie hierover vind u ook op de speciale website.

 

Wanneer wilt u met uw groep op stap?