Meer informatie

Kijk hieronder voor gedetailleerde informatie over verschillende onderwerpen

Klantervaringen

Vertel ons uw mening
 

Wij horen graag van u hoe u het verblijf bij ons heeft ervaren. Heeft u opmerkingen of tips? Ook dan horen wij dat graag van u. Hieronder kunt u beoordelingen van gasten doornemen die al bij ons zijn geweest. U kunt ook zelf een beoordeling invullen. 

Dineren

Heerlijk eten

Een verblijf is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Kasteel de Berckt beschikt over een grote professionele keuken. Dineren met grote groepen is geen probleem, in buffetvorm of uitgeserveerd; het is allemaal mogelijk! 

Op de Berckt wordt er gewerkt met streekgebonden producten, zodat het duidelijk is waar alles vandaan komt. Het eten is daardoor ook seizoensgebonden. 

Dieetwensen? Dat is geen probleem. U kunt dit voor uw verblijf doorgeven aan de kok. 

Zalen

Zaalindeling

Kasteel de Berckt beschikt over een groot aantal zalen met ieder hun eigen sfeer en capaciteit. 

Een- of meerdaagse arrangementen, uitgebreide technische faciliteiten, vergaderruimtes voor diverse groepsgroottes, entertainment als luchtig intermezzo of ter versterking van de teamspirit… de mogelijkheden zijn legio. Ook voor grote bedrijfsfeesten en productpresentaties kunt u bij ons terecht. 

Voor meer informatie over de specificaties van de feest- en vergaderzalen van de Berckt, klik op het plaatje hieronder.

Dieren

Op het landgoed van Kasteel de Berckt zijn er verschillende dieren te vinden

Geitjes, kippen, pauwen en katten hebben van het landgoed hun thuis gemaakt. Er is een kleine dierenweide en een kippenwagen. Kasteel de Berckt heeft ook een echte Kasteelkat: Lana. 

 

Rondleiding

Een goede indruk krijgt men ter plaatse

Wilt u de locatie bekijken en de mogelijkheden bespreken? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen om een rondleiding in te plannen. 

 

Nationaal monument

Kasteel de Berckt is een nationaal monument

Wij zijn daarom op het monumentenportaal te vinden, waar alle monumenten in Nederland staan die u kunt beleven, kopen of huren.

Nationale Monumenten organisatie

Internet

Wifi-verbinding

Kasteel de Berckt beschikt over een goed werkende wifi-verbinding. Dit is een vrij toegankelijk netwerk waarvan alle gasten van de Berckt gebruik kunnen maken. De toegangsnaam is 'Kasteel de Berckt'. 

      

 

Wanneer wilt u met uw groep op stap?