Vind uw weg bij Kasteel de Berckt

Bekijk het kasteel, de boerderij, de kapel en de vele andere mogelijkheden

Kasteel de Berckt, één groot landgoed met vele unieke gedeeltes.

Maak kennis met Kasteel de Berckt. Door de informele en hartelijke wijze waarop u ontvangen wordt, zult u zich hier gauw op uw gemak voelen.Dat geldt trouwens voor de hele groep.

Iedere groep groot of klein krijgt altijd de beschikking over een eigen gedeelte met eigen zitruimte en/of café. De privacy is dus gewaarborgd. Het mooiste is het hele kasteel te gebruiken want dat stelt u in staat uw eigen wereld te scheppen. Maar op het uitgebreide landgoed is soms ook plaats voor kleinere groepen vanaf 50 personen.

Is er iets niet duidelijk bij zoveel aanbod? U kunt ons bereiken op 077-4771385 of stuur een mail met uw wensen. De beste kennismaking is zelf de locatie bekijken. U bent van harte uitgenodigd.

Kasteel de Berckt is vanuit alle windrichtingen eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelwegen A67 en A73 bij Venlo bent u binnen enkele minuten op het landgoed. De vliegvelden van Eindhoven, Maastricht, Nijmegen (Weeze) en Düsseldorf liggen op slechts 45 autominuten van Baarlo.

Denkt u dat Kasteel de Berckt een geschikte lokatie zou kunnen zijn en u wilt de accommodatie graag eens nader bekijken? Belt u ons gerust op +31 (0)77 477 1385, wij geven met alle plezier een rondleiding.


Alle accommodaties


Wanneer wilt u met uw groep op stap?