Grote evenementen, makkelijk te organiseren

Maak gebruik van de ervaring van Kasteel de Berckt

LOCATIE VOOR GROTE EN VEELZIJDIGE GROEPEN

Wat is er mooier dan met een grote groep het hele landgoed te gebruiken? Schep je eigen wereld bij Kasteel de Berckt.

Met exclusief gebruik van het Kasteel door één groep zijn er natuurlijk veel extra mogelijkheden, bijvoorbeeld qua aankleding van het Kasteel, het programma en het menu.
Met de voltooiing van de Legioenzaal in 2016 is een nieuwe standaard voor grote groepen gezet. De Legioenzaal heeft  een capaciteit van meer dan 1000 personen, in termen van dineren. Voor een feest is dit dus een veelvoud daarvan. Dit betekent dat elk evenement altijd door kan gaan, binnen of buiten - werkelijk uniek!

Met het Kasteel stap je in de wereld van vroeger en kun je de tijd stil laten staan

Creëer precies die sfeer die je voor ogen hebt. Binnen de grachten van de Berckt is dat je eigen wereld. Dat wordt een beleving voor alle gasten die ze zich nog jaren zullen herinneren.

Met het Kasteel, de Kasteelboerderij , de tuinen, de bossen, de voorzieningen en de tien cafeetjes beschik je over een compleet uitgaanscentrum met overal je eigen sfeer. Welke combinatie je ook maakt, het past altijd. Met een enorme dosis vindingrijkheid, flexibiliteit en het gevoel van vrijheid is Kasteel de Berckt  klaar voor een tijdperk met nieuwe mogelijkheden.

Wanneer wilt u met uw groep op stap?